Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Destiny 2 vil bare være slik spillerne ønsker fremover

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne uken sa Activision at de var skuffet over hvordan Destiny 2 og Forsaken-utvidelsen har solgt, og at de derfor ville finne "andre inntektskilder" i spillet. Dette fikk flere enn undertegnende til å frykte mikrotransaksjoner og andre ting som raskt vil ødelegge den nå gode opplevelsen. Heldigvis virker det som om utgiverne da eventuelt vil møte motstand fra Bungie.

Luke Smith, hovedmannen bak Destiny 2, har nemlig lagt ut denne meldingen på Twitter:

"Vi er ikke skuffet over Forsaken. Vi gikk ut for å lage et spill som Destiny-spillerne ville elske, og vi elsker det hos Bungie også. Å lage Destiny for spillerne som elsker det er og vil forbli fokuset vårt fremover."

For alle del, dette høres jo til en viss grad ut som skikkelig PR-prat, men vi skal ikke glemme at Destiny 2 først ble laget for å nå ut til et videre publikum, og dermed gjorde flere endringer hardcore-fansen ikke likte nevneverdig. Nå kan det altså høres ut som om dette fokuset har blitt erstattet med å bare holde de som fortsatt spiller fornøyde, og ikke prøve nye ting som bare er ment å trekke inn andre eller som kan ødelegge spillet slik det er nå. Slik liker i alle fall jeg å tolke det.

Destiny 2

Relaterte tekster

0
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Destiny 2 er på vei inn i det andre året sitt. Kim har spilt nesten 90 timer med Forsaken og er klar til å avsi sin dom...

6
Destiny 2Score

Destiny 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Kim elsket Destiny, så han hadde enorme forventninger til oppfølgeren. Heldigvis mener han at spillet virkelig leverer.



Loading next content