Norsk
Gamereactor
nyheter

Spyro og Pokémon slo Red Dead Redemption 2 i forrige uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Red Dead Redemption 2 har som forventet knust all motstand på salgslitene de siste tre ukene, men det viser seg at Rockstars storspill ikke har en sjanse mot nostalgi.

Det ble nemlig Spyro Reignited Trilogy som solgte flest fysiske eksemplarer i Storbritannia forrige uke, mens Red Dead Redemption 2 måtte nøye seg med andreplass. Men du kan til en viss grad uansett si at cowboyspillet endte på en tredjeplass, for Pokémon Let's Go Pikachu! og Pokémon Let's Go Eevee! havnet på henholdsvis fjerde- og sjette-plass. Dermed solgte de selvsagt totalt sett mer enn Spyro også, til tross for at de solgte under halvparten av hva Sun og Moon gjorde i sin første uke.

Uken som gikk var virkelig hyggelig når det kommer til nylanseringer, for Fallout 76 gikk rett inn på tredjeplass. Dette selv om det krever online og har vært temaet i mange diskusjoner siden E3-messen. Hitman 2 må på sin side nøye seg med tiendeplass, men det kom i alle fall med på lista som du kan se under. Nå får vi se hvor store forandringer det blir etter Black Friday.


  1. Spyro Reignited Trilogy

  2. Red Dead Redemption 2

  3. Fallout 76

  4. Pokémon Let's Go Pikachu!

  5. FIFA 19

  6. Pokémon Let's Go Eevee!

  7. Call of Duty: Black Ops 4

  8. Fortnite: Deep Freeze Bundle

  9. Mario Kart 8 Deluxe

  10. Hitman 2

Hvilke spill kjøpte du i forrige uke, og hvilke spill vil du følge ekstra godt med på på Black Friday?

Spyro og Pokémon slo Red Dead Redemption 2 i forrige uke


Loading next content