Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Jump Force

Jump Force kan forhåndsbestilles fra og med i morgen

Bandai Namco avslører to nye figurer og forhåndsbestillingsbonuser.

  • Tekst: Odd Karsten Svartaas
Facebook
TwitterReddit

Det sære og "over-the-top" slåssespillet Jump Force utviklet av Spike Chunsoft kommer ut den 15. februar. Men Bandai Namco har avslørt at utålmodige Jump-fans kan forhåndsbestille spillet allerede i morgen, den 23. november.

De har også avslørt at vi kommer til å få to nye slåsskjemper å spille med, nemlig de ikoniske Cell og Piccolo fra Dragon Ball. Cell er en super-kriger skapt med celleteknologi, og Piccolo er den tidligere erkefienden til Son Goku.

Jump Force
Jump Force

I tillegg til dette har Bandai Namco fortalt oss at du kan fritt plukke og mikse deler fra forskjellige serier når du skal lage din egen slåsskjempe i "avatar creation", som betyr at du kan blande aspekter fra Dragon Ball, Naruto, Yu-Gi-Oh, og de andre Jump-seriene akkurat slik du ønsker for å lage en helt unik avatar.

Jump Force
Jump Force

Om du vil forhåndsbestille spillet kan du velge mellom tre forskjellige utgaver: Standard, Deluxe, og Ultimate. De som forhåndsbestiller får ett ekstra lobby-kjøretøy og tre eksklusive kostymer til avatarene sine - dette uavhengig av hvilken versjon de forhåndsbestiller.

Deluxe-utgaven er rett og slett Standard-utgaven med Character Pass, som gir deg tilgang til ni ekstra figurer etter hvert som de kommer ut etter spillet slippes, så vel som all DLCen.

Går du for Ultimate-utgaven får du alt som Deluxe har å by på, og i tillegg 16 ekstra t-skjorter til avataren din, en starterpakke med ekstra utstyr og midlertidige bonuser, og du får spille spillet tre dager før de andre. ifølge pressemeldingen.

Hvilke serier kommer du til å blande for å skape din ultimate anime-avatar?

Jump Force
Jump Force
Jump ForceJump Force