Norsk
Gamereactor
nyheter
Guacamelee 2

Guacamelee 2 er straks klart for Nintendo Switch og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Drinkbox Studios som oftest har prøvd å unngå konkrete svar når de har blitt spurt om Guacamelee 2 skal komme til andre plattformer enn PC og PlayStation 4 har det vært ganske tydelig at det bare var et spørsmål om tid før spillet fant sin vei til andre steder. Det viser seg at ventetiden ikke blir særlig lang heller.

Studioet kan fortelle at Guacamelee 2 vil slippes til Nintendo Switch den 10. desember om alt går som planlagt, mens Xbox One-eiere må vente til januar en gang. Utvidelsen som ble sluppet til PC og PlayStation 4 i dag og den som kommer 7. desember vil på sin side komme til Switch "senere en gang", uten at de gir nærmere detaljer enn det. Ikke at det trengs når spillet uansett allerede byr på mye moro uten ekstra innhold.

Guacamelee 2

Relaterte tekster

2
Guacamelee 2Score

Guacamelee 2

ANMELDELSE. Skrevet av Charlotte Victoria Molnar

Charlotte har gitt seg i kast med å redde hele Mexiverset, og få styr på alle tidslinjene i oppfølgeren til indie-yndlingen Guacamelee. Har oppgaven falt i smak?

0
Guacamelee 2-utvidelse er Kinda Funny

Guacamelee 2-utvidelse er Kinda Funny

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Enkelte spill liker å gi oss ekstrainnhold som bare noen få utvalgte vil forstå referansene til, og i dag har Drinkbox Studios gjort dette i Guacamelee 2. Ved å trykke...

0
Se oss spille Guacamelee 2

Se oss spille Guacamelee 2

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Guacamelee ble en kjempehit da Drinkbox Studios først lanserte det, og denne uka har oppfølgeren greid å distrahere oss fra alt Gamescom-jaget. Oppfølgeren kan by på enda...



Loading next content