Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Dreadwolf

Bioware lover nytt fra Dragon Age før 2019

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om de aller fleste hos Bioware er travelt opptatt med Anthem måtte studioet til slutt innrømme, om ikke betrygge, fansen om at de fortsatt også jobbet med et nytt Dragon Age og Mass Effect. De spesifiserte likevel at enkelte deler av arbeidet med dette ville ta lenger tid siden de må fokusere på Anthem, så de fleste regnet med at vi ikke ville høre mer om de velkjente seriene på lang tid. Kan det være at vi tok feil.

Bioware-sjefen, Casey Hudson, har nemlig publisert en ny oppdatering fra studioet, og etter å ha fortalt om at utviklerne nå tester Anthem hjemme hos seg selv siden det har kommet såpass langt i utviklingen skriver han dette:

"Har du fulgt disse bloggene eller meg eller Mark Darrah på Twitter vet du at vi også jobber på noe hemmelig Dragon Age-greier. Dragon Age er en utrolig viktig franchise for studioet vårt, og vi gleder oss til å fortsette arven. Se etter mer om dette i den kommende måneden (uten at jeg vil fortelle dere hvor dere skal se...)"

Det må jo bemerkes at Hudson aldri nevner ordet spill i uttalelsen sin, så det kan jo være snakk om en ny tegneserie, kortfilm eller noe, men jeg tviler egentlig på at han ville ertet slik om det ikke var snakk om noe som fansen virkelig vil like. Er de virkelig villige til å offisielt avduke et nytt Dragon Age midt i markedsføringen av Anthem eller det noe noe annet som venter på The Game Awards eller en helt tilfeldig dag i desember? Tiden vil vise, så hva tror du det er snakk om?

Dragon Age: Dreadwolf

Relaterte tekster

3
Bioware sier opp 50 personer

Bioware sier opp 50 personer

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi blir fortalt at dette vil være en fordel for Dragon Age: Dreadwolf og Mass Effect 4 fordi det gir mer rom for kreativitet og raskere beslutninger...



Loading next content