Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield V

Battlefield V viser fram alt fra første Tides of War-oppdatering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noe av det første DICE stolt kunne fortelle om Battlefield V da de offentliggjorde spillet var at vi vil få mye mer gratis innhold i lang tid etter lansering. Nye historieoppdrag, multiplayerkart, våpen og kjøretøy er bare noe av det som venter de kommende månedene, og det starter allerede i morgen.

Da slipper de nemlig første del av den såkalte Tides of War-tjenesten med en massiv oppdatering kalt Overture. Dere som virkelig liker spillets War Stories kan da glede dere til et nytt kalt The Last Tiger. Dette vil ta oss til Tyskland, hvor Peter Muller og resten av panservogn-laget hans kjemper med nebb og klør for å beskytte hjemlandet sitt.

Resten av oppdateringen er multiplayerfokusert. For eksempel får panservogner mye av rampelyset her også i multiplayerkartet Panzerstorm. I tillegg kan vi glede oss til å teste ut ulike våpen i et treningsområde, se om noen av de nye våpenene faller i smak og selvsagt tilpasse kjøretøy akkurat slik vi vil med skins og kamuflasjer. Du kan se alt dette i traileren under.

Hva gleder du deg mest til å se fra oppdateringen og fremover?

HQ
Battlefield V

Relaterte tekster



Loading next content