LIVE
HQ
logo hd live | Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Gamereactor
      nyheter
      Conan Unconquered

      Funcom byr på strategi i Conan Unconquered

      Abonner på vårt nyhetsbrev her!

      * Påkrevd felt
      HQ

      For noen dager siden kunne Funcom gi oss et forsvarsel om at de ville avduke et nytt Conan-spill under Kinda Funny Showcase-streamen, og de holdt selvsagt ord.

      Det viser seg at spillet heter Conan Unconquered og utvikles av Petroglyph. Med det studioet bak roret kommer det nok ikke som en overraskelse at dette er RTS-spillet vi hørte om i sommer. Her spiller vi ikke som en kriger på reise, men skal i stedet bygge baser som vi så må beskytte fra bølger av banditter og lignende med jevne mellomrom med hjelp fra massive avatarer. Dette trenger du ikke å gjøre alene heller, for det blir også mulig å samarbeide med andre spillere.

      Siden spillet ikke slippes før andre halvdel av 2019 får vi ikke mer informasjon enn det riktig enda, men får nøye oss med dette, den filmatiske annonseringstraileren og noen skjermbilder.

      Hvordan synes du et strategispill i Conan-universet høres ut?

      HQ
      Conan Unconquered
      Conan UnconqueredConan Unconquered
      Conan UnconqueredConan Unconquered

      Relaterte tekster

      1
      Conan Unconquered slippes i mai

      Conan Unconquered slippes i mai

      NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

      Tidligere denne måneden fikk vi en ny video fra Funcom og Petroglyph Games som viste noen av de spesielle mekanikkene i Conan Unconquered. Da hadde det gått omtrent tre...



      Loading next content