Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man

Spider-Man avsluttes den 21. desember

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne Insomniac Games fortelle at det var den siste arbeidsdagen før de tok en velfortjent juleferie. Dette gjorde selvsagt mange bekymret for at spekulasjonene rundt en utsettelse av den siste utvidelsen til Spider-Man ville bli korrekte, men som utviklerne selv sa hadde de jo hele dagen å gjøre seg ferdig på. Dette har gitt resultater i dag.

Nå har vi nemlig fått en teasertrailer som avslører at Spider-Mans tredje og siste utvidelse, Silver Lining, vil lanseres den 21. desember. Som forventet virker det som om hovedfokuset vil være på at Silver Saber er tilbake i byen, men vi får også se at i alle fall en av kjeltringene fortsatt har tenkt å stikke store kjepper i hjulene våre.

Utenom historien kan vi også se fram til nye fiender, sideaktiviteter og oppgraderte baseoppdrag. Så skal vi selvsagt ikke glemme de tre nye draktene. Det ble ingen symbiote-drakt denne gangen, men som kompensasjon får vi kose oss med drakten fra den høyt rosede Into the Spider-verse-filmen.

HQ
Spider-Man
Spider-ManSpider-ManSpider-Man

Relaterte tekster

0
Spider-Man: Silver LiningScore

Spider-Man: Silver Lining

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De to foregående utvidelsene bydde på helt grei underholdning, men det viser seg at Insomniac bare sparte på mesteparten av kruttet til slutten.

1
Spider-Man: Turf WarsScore

Spider-Man: Turf Wars

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andre kapittel i en trilogi har ofte en tendens til å bare føles som et lite pusterom mellom den nysgjerrighetspirrende starten og intense slutten. Turf Wars faller dessverre i den fellen.



Loading next content