Norsk
Gamereactor
nyheter
Atlas

Grapeshot inrømmer at Atlas ikke er ferdig riktig enda

MMO-spillet har hatt problemer med stabiliteten så vel som tilkoblingsproblemer siden det kom ut i desember, men lover at det kommer oppdateringer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Grapeshot Games slapp Atlas for et par uker siden, og nå har utviklerne skrevet et innlegg på Steam for å forklare hvordan det har gått og hva som har skjedd så langt, inkludert problemene spillet har hatt i startgropa på grunn av tekniske utfordringer.

"You could say that we were off to a stormy start," innrømmer studioet. "The initial influx of players wanting to set sail immediately was (predictably in hindsight) larger than we anticipated and our systems got crushed until we tuned the new technical systems to handle it. We have been incredibly humbled and excited by the number of seafaring Pathfinders wanting to dive into the Atlas. Since the launch, the team has heavily prioritised connection and capacity resolutions, server and client-side performance updates, server and client-side crash fixes as well as tackling general gameplay bugs and balance concerns."

Fra nå av så skal teamet oppdatere programvaren jevnlig, både på klient- og serversiden, for å fikse problemer spillerne har rapportert inn. Grapeshot Games anerkjenner også at det kommer til å bli en del jobb fremover etter hvert som spillet gjennomfører Early Access-reisen sin. Men de skal forsøke å være så transparente som mulig angående oppdateringene, som kommer til å fokusere på data- stabilitets- og tilkoblingsproblemer til å begynne med.

Du kan lese hele innlegget på Steam via linken over, som også oppsummerer alle forandringene inkludert i den kommende oppdateringen.

HQ
HQ
Atlas

Relaterte tekster

0
Se oss spille Atlas

Se oss spille Atlas

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Atlas satte seil inn i Early Access rett før jul, og har nok ikke hadde den letteste seilasen. Spillet har vært plaget med en rekke barnesykdommer, og har fått en hel...

0
Klokken 16 på GR Live -  Atlas

Klokken 16 på GR Live - Atlas

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Atlas ble lansert på tampen av 2018 til blandet mottakelse (utviklerne svarte på kritikken, og du kan lese mer om det her). En kjapp titt på spillets Steam-side viser at...



Loading next content