Norsk
Gamereactor
nyheter
Rocket League

PlayStation 4s cross-play utvides med Rocket League

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony fikk en god del velfortjent tyn forrige sommer for at de ikke ville tillate spilling og lagring på tvers av plattformene, såkalt cross-play. Etter en rekke merkelige unnskyldninger bestemte de seg for å bite i støvet ved å starte det de kalte en beta i september. Dette betydde enkelt og greit at Fortnite ble det eneste spillet hvor PlayStation 4 ville være med på leken. Når folk får litt vil de selvsagt ha mer, så spekulasjonene om hvilke andre spill som var de neste på listen dukket opp i løpet av sekunder. Jeg er ganske sikker på at de fleste listene inneholdt dagens annonsering.

Nå kan Sony og Psyonix nemlig avsløre at Rocket League også har blitt en del av PlayStation 4s beta for cross-play. Dermed kan spillere på PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch nå spille med og mot hverandre i tilfeldig matchmaking og alle online-kamper. For å gjøre dette mulig må du gå inn i options og huke av "Cross-Platform Play" i gameplay-fanen. Muligheten til å danne et party med spillere på andre plattformer utenfor privatkamper er dessverre ikke klar enda, men skal komme i årets første oppdatering om alt går som planlagt.

Var dette spillet høyest på din ønskeliste eller hadde du et høyere?

Rocket League

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...



Loading next content