Norsk
Gamereactor
nyheter

Sjekk ut det digitale spillbrettet SquareOne

Brettspill tar et steg inn i fremtiden med det digitale spillbrettet til Wizama.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På årets CES19 fikk vi øye på Wizama sitt SquareOne, et nettbrett som fungerer som et digitalt spillbrett for brettspill. Det franske selskapet var i Vegas for å vise frem oppfinnelsen sin, og vi fikk muligheten til å slå av en prat med Damien Botta, som fortalte oss mer om konseptet.

SquareOne er et 17'' brett som støtter NFC og Bluetooth-tilkoblet tilbehør - kort, terninger og spillbrikker - og fungerer som et digitalt spillbrett for brettspill. Et av demospillene på CES19 utvikles for øyeblikket av en "very famous author of board games". Et annet demospill støttet fire spillere, men Damian sa at det endelige produktet kunne støtte opp til åtte spillere.

Botta la også til at de ønsket å legge til "more than 30, 40, 50 games, we want [a lot] of games", alt fra små titler til større og mer "berømte" titler, men han kunne ikke nevne noen navn akkurat da, så vi må bare vente og se hva som dukker opp.

SquareOn skal etter sigende komme på markedet senere i år, og kommer til å koste rundt £400. Du kan se hvordan det fungerer, og få med deg hele intervjuet, i videoen nedenfor.

HQ


Loading next content