Norsk
Gamereactor
nyheter
The Division 2

Slik er The Division 2s nye Dark Zones

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeg var altså heldig nok til å få besøke Massive Entertainment sitt hovedkvarter i Sverige for å spille The Division 2, men det stoppet ikke der. Spillets "creative director", Julian Gerighty, var villig til å svare på noen spørsmål, og kunne da blant annet fortelle hvorfor de har valgt å gå fra en til tre Dark Zones denne gangen:

"På lanseringsdagen vil vi ha tre separate Dark Zones. På den østlige, sørlige og vestlige siden av kartet. Det er en fordel for oss fordi det gir oss muligheten til å eksperimentere med ulike stemninger, historier og gameplaystiler. Dark Zone East, som befinner seg rundt Union Square, handler om lang sikt - store, åpne områder - du må spille på en spesielle måte der. Dark Zone South - innendørs i store regjeringsbygninger. Gameplay innendørs, det vil bli kult. Dark Zone West er rundt Georgetown. Det mer luksusiøse, rike området av Washington D.C. De er alle små, europeiske hus, trange bakgater, mer innestengte og restriktive områder. Dermed gir hvert av dem folk en mulighet til å spille litt annerledes."

Han forklarer også hvordan de har "normalised" sonene slik at spillerne stiller mer likt uavhengi av hvilket nivå de er, men at det også finnes unntak. Du kan se hele det cringy intervjuet under. Språkdelen av hjernen tålte visst ikke å komme til Sverige...

HQ
The Division 2

Relaterte tekster



Loading next content