Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Apex Legends-forvirring har ført til stor salgsøkning for Apex Construct

Noen ganger har spill så like titler at det fører til økning i salg for det mindre kjente spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda er kjent for å saksøke spill med titler som ligner for mye på titlene til deres egne spill, og nå har vi bevis på at denne navneforvirringen kan være til fordel for det mindre kjente spillet.

Apex Construct ble lansert i mars 2018 uten den helt store ståheien, noe som så klart påvirket salgstallene. Men det endret seg tidligere denne måneden da besøkstallet på spillets Steam-side økte med 4000 prosent, og det solgte mer i Kina i forrige uke enn hele 2018 kombinert. Hvorfor i all verden har interessen plutselig økst så voldsomt? Andreas Juliusson, kommunikasjonssjef hos Fast Travel Games, delte tankene sine på Reddit. Han sier at det er helt klart at folk rett og slett har tatt feil av Apex Construct og Respawn sitt enormt populære spill Apex Legends.

Ganske rart siden det er to veldig åpnelyse forskjeller mellom spillene. Apex Legends er eksklusivt til Origin og gratis, mens Apex Construct er et VR-spill på Steam og koster $29.99.

Dette har så klart ført til en ganske stor inntektsøkning for Fast Travel Games, men de spretter ikke sjampanjen riktig ennå, da de regner med å måtte betale tilbake en del penger når folk innser at de har kjøpt feil. I tillegg har spillet deres fått en haug med negative anmeldelser fra spillere som føler seg lurt av tittelen på spillet. Men Apex Construct har i det minste fått litt ekstra oppmerksomhet takket være spillet til Respawn, og kanskje det kan lønne seg i lengden?

Synes du at folk fortjener å få pengene sine tilbake for en feil de selv har gjort?

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...



Loading next content