Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Avengers

Marvel's Avengers viser 18 minutter med gameplay

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et av spillene folk hadde mest forventninger til da Square Enix annonserte at de ville ha en skikkelig konferanse på E3-messen igjen i år var Marvel's Avengers. Dette var nok en av grunnene til at meningene var ganske delte etter konferansen. Det japanske selskapet viste nemlig bare sekunder med gameplay til offentligheten mens de sparte en lang gameplaypresentasjon til de få utvalgte som fikk komme bak lukkede dører. Nå er det dog som lovet også vår sin tur.

Her får vi omtrent atten minutter med gameplay Marvel's Avengers, og de er tatt fra en pre-alpha-utgave som viser hvordan Thor, Iron Man, Hulk, Captain America og Black Widow har ulike måter å slåss på. Denne delen er foreløpig tenkt å være spillets opplæringsdel, så dette er bare starten på hva vi kan gjøre med de fem heltene både ferdighets- og utseende-messig.

Meningene om denne demonstrasjonen har også vært delte, så hva synes du? Hvilken figur ser mest interessant ut?

HQ
Marvel's Avengers

Relaterte tekster

0
Marvel's AvengersScore

Marvel's Avengers

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Historien er en av de beste i Marvel-universet og kampsystemet er glimrende, men dessverre holdes spillet litt tilbake av lootsystemet, lite variasjon og tekniske problemer.



Loading next content