Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Den siste videoen har ankommet i vår LEGO Hidden Side-konkurranse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Husk å lese spørsmålet i bunnen av nyheten, og delta ved å svare i kommentarfeltet.

Vi kan alle bli enige om at LEGO er et av de udødelige merkene som overskrider generasjoner og teknologi, og bare vokser i popularitet til tross for den gradvise overgangen til mer digital lek.

Det betyr dog ikke at den danske virksomheten står helt stille, for de ønsker faktisk å kombinere den fysiske og fantasifulle lek med Lego med digital gjenspillingsverdi og struktur. Resultatet er Hidden Side.

Her kan du samle på en rekke sett, og deretter benytte en applikasjon på en smarttelefon eller et nettbrett til å finne hvert setts "hidden side". Det høres ambisiøst og innovativt ut, og derfor har vi satt sammen en rekke videoer, hvor vi introduserer dere for alle åtte sett i serien, og viser dere hva AR-applikasjonen kan også.

Det er ikke engang alt. Du kan også vinne seriens største sett, nemlig Newburys Hjemsøkte Skole, ved å svare på spørsmålet nederst i nyheten.

Den siste videoen har nå ankommet. Vi samler alle settene, og gir dere enda en gang et overblikk over den reisen vi har vært på til Newbury.

Dessuten kan du laste ned applikasjonen allerede nå. Du finner den til iOS igjennom AppStore her, samt til Android via Google Play her.

Spørsmål: Hvem ville du delt en Hidden Side-opplevelse med, dersom du hadde vunnet?

Svar på spørsmålet i kommentarfeltet nedenfor.

HQ
HQ
HQ
HQ
Den siste videoen har ankommet i vår LEGO Hidden Side-konkurranse
HQ

Her på Gamereactor lager vi innimellom en avtale med en partner om å lage en eller flere informative videoer om et bestemt produkt. Dette betyr at videoen her produseres i samsvar med Gamereactor-teamet, er sponset, og det kan du lese mer om ved å klikke på lenken over.



Loading next content