Norsk
Gamereactor
nyheter

Ultima Worlds Online: Origin beta-test info

Origin melder om en snarlig beta-test av den kommende etterfølgeren i online rollespillserien Ultima Online.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Origin melder om en snarlig beta-test av den kommende etterfølgeren i online rollespilsserien Ultima Online. Ultima Worlds Online: Origin, som spillet heter etter et navneskifte fra UO2, er langt fra en egentlig utgivelse, og har flere stadier av tester foran seg.

Som Origin selv har postet i en FAQ i deres forum på den offisielle UOW: Origin siten, blir den første testen foretatt internt av utviklerne, med hjelp fra ganske få utvalgte spillere fra det nåværende UO communityÞt. Senere vil alle, som har en konto hos Origin, kunne delta i deres "External Test", et test-stadie, som ligger langt forut for en egentlig "Beta" test, som alle kan søke om plass i.

Komplisert? Ja! Men hva gjør det, når dette spillet ser ut til å kunne revolusjonere en hel del, både i egen regi, men også på MMORPG markedet generelt? UOW: Origin kan prale med følgende features, som burde være nok til å løfte øyenbrynet hos de fleste rollespillfreaks:

Unike karakterer - Velg mellom 3 forskjellige raser, lag dine egne våpen, armor, ting og klær. Velg mellom utallige utseender, og bytt klær underveis i spillet. Utviklingssystemet er nå oppgradert med flere personlige skills, kampformer, magi- og håndverksmessige egenskaper til rådighet for din karakter.
Realistisk kampmodul - Motion Capture teknikken brukt i UOW skaper realistiske karakterbevegelser og de mange mulighetene for våpenspesialisering, og angrepsmuligheter skaper, sammen med en avansert AI, grunnlaget for fantastiske kamper i Origin.
Avansert Magi System - Velg mellom 10 unike magi skoler, med over 100 forskjellige spells å velge mellom til kamp og forsvar.
Solo eller Team Battle - Sloss mot monstrene sammen med dine kompanjonger, eller gå til krig mot andre online spillere.
3D verden - Gammel middelalder og futuristiske stilarter fusjoneres med utraditsjonelle terrengformer og bylandskap, og skaper dermed et bizart og fantastisk spillunivers.
Todd McFarlane, tegneserie-legenden, er med på designlaget, og har laget monstre og bekledning til UOW.
Safe Zones - Her kan det spilles med det mål å utvikle seg selv og samfunnet rundt en. Safe Zones forhindrer angrep av enhver art.

Meld deg på Origin's mailing liste, for ytterligere opplysninger om spillet og beta-stadiene.

Ultima Online Worlds: Origin forventes ikke i handelen før 2001.



Loading next content