Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
World of Warcraft

Problemer i World of Warcraft

Det ser ut til at Blizzards fremragende MMORPG er kommet inn i litt motvind de siste par dagene. Flere faste spillere har oppdaget en feil på serverne som gjør det mulig å kopiere spillets mange items og våpen så mange ganger man har lyst og det er mer enn uheldig.

Det ser ut til at man som spiller kan presse serverne (dette foregår tidlig om morgenen, like etter en serverreset) til å benytte deg av denne feilen. Her kan enhver handel med gull, våpen og annet annulleres, men hvor du stadig har ditt gull og nyinnkjøpte våpen. Denne prosessen kan så brukes igjen og igjen. Ifølge flere spillere er det lettest å bruke denne feilen i Deadmines, Wailing Caverns, Scarlet Monastary og Maraudon.

Nedenfor er det første screenshot som beviser at dette kan la seg gjøre. Forhåpentligvis retter Blizzard opp denne feilen ganske så snart og vi oppfordrer naturligvis våre lesere til ikke å prøve metoden - det er feigt å jukse!

Flere nyheter om WoW finner du inn her

World of Warcraft