Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Tom Kalstad

Alle tekster fra Tom Kalstad

0
Hidden and Dangerous 2Score

Hidden and Dangerous 2

Mye har forandret seg siden Illusion slapp det første spillet i 1999 og det er virkelig en fryd å se hva de har kommet opp med.

Tekst: Tom Kalstad
0
DevastationScore

Devastation

Mindre attraktive personer har det alltid med å si, at det er ikke bare er det ytre som teller - dette passer ganske bra til Devastation.

Tekst: Tom Kalstad
0
IGI 2: Covert StrikeScore

IGI 2: Covert Strike

Er du mann nok til å bryte deg inn på en hemmelig milliter base for å finne bevis på topphemelige våpen? I så fall velkommen til IGI 2 og elitesoldat David Jones verden.

Tekst: Tom Kalstad
HQ
0
Dead to RightsScore

Dead to Rights

Dead To Rights er blant de første i den nye sjangeren av videospill hvor rollefiguren opptrer som i en slags actionfilm.

Tekst: Tom Kalstad
1
Battlefield 1942: Road to RomeScore

Battlefield 1942: Road to Rome

Etter braksuksessen med Battlefield 1942 syntes det svenske selskapet Digital Illusions at det var på tide med en tilleggspakke. Vi har testet Road to Rome.

Tekst: Tom Kalstad
0
LOTR: The Fellowship of the Ring

LOTR: The Fellowship of the Ring

The Lord of The Rings: Fellowship of The Ring er et nytt rolle/actions spill, basert på den første boken.

Tekst: Tom Kalstad