Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 4

Nytt Mass Effect er på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden det i kjent stil ikke er mange nyheter på en lørdag kan vi fylle på med en hyggelig melding som vel egentlig har blitt bekreftet før.

For selv om Mass Effect: Andromeda fikk en mildt sagt lunken mottakelse da det kom sa Bioware gang på gang at de fortsatt hadde store planer for det elskede universet. Dette bekreftet de ikke bare med annonseringen av Mass Effect Legendary Edition i dag, men også ved å kunngjøre at arbeidet på et helt nytt Mass Effect-spill har startet. Dessverre får vi bare vite at utviklingen fortsatt er helt i startfasen, men det er i alle fall noen "veteraner" som jobber på det.

Hvordan håper du de fortsetter serien i dette spillet?

Mass Effect 4

Relaterte tekster

0
Nytt livstegn fra Mass Effect 4

Nytt livstegn fra Mass Effect 4

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

For ett og et halvt år siden avslørte Bioware endelig at vi kommer til å få et nytt Mass Effect, som vanligvis omtales som Mass Effect 4 (selv om det ennå ikke har en...

4
Mass Effect 4 viser mystisk bilde

Mass Effect 4 viser mystisk bilde

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Forrige desember fikk vi endelig traileren som bekreftet at Bioware er godt igang med arbeid på et nytt Mass Effect som skal gjenforene oss med en rekke kjente fjes fra...Loading next content