Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hektor

Nytt og grusomt skrekkspill på vei

Skrekkspillet Hektor lover oss grusomme og psykotiske øyeblikk i et millitæranlegg under bakken på Grønland.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Den nyoppstartede utvikleren Rubycone jobber nå med et førstepersons overlevelsesskrekkspill kalt Hektor. I det som ser ut som en moderne Amnesia: The Dark Descent må vi nøste opp i mysteriene i millitæranlegget Hektor. Bare armert med en lighter og en lommelykt må vi manøvrere rundt i korridorer dypt under bakken på Grønnland.

Her blir korridorene og rommene tilfeldig generert, så vi aldri vet hva som befinner seg bak neste dør. Vi må løse gåter og lete etter utstyr for å komme oss videre, samtidig som vi blir jaget av grusomme monstre. I tillegg blir karakteren vi spiller psykisk syk av å være i dette miljøet, så vi må finne medisiner for å hindre at han bryter ut i full psykose.

Dette ser ut som et spennende prosjekt, og vi både gleder og gruer oss til å teste det når det slippes på Steam 20. februar. Traileren ser du her:

HQ
Hektor
HektorHektor
HektorHektorHektor
HektorHektorHektor

Relaterte teksterLoading next content