Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Obduction

Obduction utsettes til august

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med under en uke til det egentlig skulle lanseres har Cyan Worlds bestemt seg for å utsette den spirituelle oppfølgeren til Myst. Det er spillets produsent, Ryan Warzecha, som deler den kjedelige nyheten i et blog-innlegg på spillets offisielle side.

Han sier at det ville vært mulig å slippe det om en uke, men at de da ville lansert et spill de ikke var helt fornøyd med. De skal ha jobbet lange dager, syv dager i uken, men at de til slutt innså at de for det meste "implementerte de siste par systemene vi trengte, i stedet for å få god tid til å fokusere på fjerning av bugs". Derfor bestemte de seg for å utsette spillet til uke 34 (starter 22. august).

Obduction

Relaterte tekster

0
Obduction utsettes til august

Obduction utsettes til august

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med under en uke til det egentlig skulle lanseres har Cyan Worlds bestemt seg for å utsette den spirituelle oppfølgeren til Myst. Det er spillets produsent, Ryan...

0
Myst-komponist tilbake på nytt spill

Myst-komponist tilbake på nytt spill

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Myst og Riven er ikke bare to gode eventyrspill til PC, de har også fortreffelige lydspor som er hever opplevelsen betraktelig. Nå kan komponisten fra de to spillene,...Loading next content