Norsk
Gamereactor
nyheter
Oddworld: New'n'Tasty

Oddworld: New'n'Tasty-problem på Wii U

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Oddworld Inhabitants har et problem med Wii U-versjonen av Oddworld: New'n'Tasty. De skal ikke legge ned spillet, men de må løse utfordringen med at det også skal fungere på Wii U-konsoller som kun har 8 gigabyte lagringsplass. I den nyeste Fragments of Silicon-podcasten sier Oddworld-skaperen Lorne Lanning:

"We're having challenges with not having a hard disk, but we're trying to overcome those challenges. We have a significant amount of money and time invested in trying to resolve that issue, but if I guaranteed it, I might be silly."

Det ser ut til at Oddworld-fans som foretrekker Wii U blir nødt til å vente en stund, men bedre sent enn aldri, ikke sant?

Oddworld: New'n'Tasty

Relaterte tekster

Oddworld: New'n'Tasty-problem på Wii U

Oddworld: New'n'Tasty-problem på Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Utvikler Oddworld Inhabitants har et problem med Wii U-versjonen av Oddworld: New'n'Tasty. De skal ikke legge ned spillet, men de må løse utfordringen med at det også...

Sjekk ut  Oddworld: New'n'Tasty

Sjekk ut Oddworld: New'n'Tasty

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du har en fortid med Playstation har du sikkert et forhold til luringen Abe, det grønne vesenet som måtte flykte fra fangenskap i spill som Oddworld: Abe's Oddysee...Loading next content