Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Oneplus Buds Pro 2

Stilig, førsteklasses og med en lyd du vil bli kjent med.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I en liten passveske ligger den nye Buds Pro 2. Klar og kraftig magnetisme suger enhetene på plass, og dekselet matcher den glitrende nye OnePlus 11 vi har vært snille nok til å låne. De passer godt, men Buds Pro 2 fremstår nå fortsatt som et betydelig mer premiumprodukt, de er pent laget med metallspisser, de sitter godt i øret, og boksen "skrangler" med en god solid lyd, litt som en bildør av høy kvalitet skrangler også på en annen måte enn en Fiat 500. Og de skal ha alle disse tingene, til 179,00 kroner. Men de er veldig pent laget, det skal jeg gi dem. Når det er sagt, er oppbevaringsvesken bare ikke laget så pent som enhetene selv, og det er litt synd. På den annen side elsker jeg silikonspissene som følger med. De er veldig komfortable.

HQ

Først ble det "tuned by" og nå er det "laget med" Dynaudio. Hvor mye Dynaudio har vært involvert jeg bore litt mer i, fordi i hvert øre er "Dual Drivers", men hva de mener er at de er 6mm + 11mm "MelodyBoost" coax / coax enheter, og de er "laget sammen med Dynaudio" - men jeg kan ikke huske Dynaudio noen gang å lage små coax enheter, og absolutt ikke enheter for in-ears. Så jeg må si at jeg er mer tilbøyelig til å tro at de ga rådgivning og lydinnstilling, hvoretter OnePlus fikk det laget i sine egne fabrikker. Det er en formulering jeg ærlig talt er ganske skeptisk til, og er litt av en gråsone. Dynaudios ingeniører har et ganske godt rykte, så uansett er resultatet sannsynligvis betydelig bedre enn om Dynaudio ikke hadde vært med på det. Men det er ganske mye markedsføring, og forbausende lite konkret informasjon som du må samle deg fra mange forskjellige kilder, og dermed blir OnePlus alt de var et tilbakeslag mot. Med ordene til en Harvey Dent - "du dør enten en helt, eller lever lenge nok til å se deg selv bli skurken."

Oneplus Buds Pro 2

Lyd-ID 2.0 støttes som tilpasser lyden til hørselen din med en manuell kalibrering, men jeg må innrømme at jeg hoppet over den da jeg syntes den var for omfattende, men ideen er god ved at du kan tilpasse lyden mye bedre. Så er det LHDC 4.0, sistnevnte er ganske viktig, da du kan få en bithastighet på 900 kbps, eller nesten det tredobbelte av SBC, som de aller fleste trådløse ører bruker. Det er en Hi-Res-modus, men 24-bit fungerte nå fint uten at den var slått på.

Tilkobling er med Bluetooth 5.3 LE, som gir 54ms forsinkelse, og det er tre mikrofoner i hver enhet. Enhetene selv har IP55-sertifisering, og saken er IPX4, ikke mye, men det er noe.

Dette er en annonse:

Det er "opptil" 48dB adaptiv støyreduksjon og hurtiglading. Støyreduksjon kan stilles inn i flere nivåer som du forventer nå, og det er også Transparency Mode. Jeg fikk ca 25 timer med støydemping og, ja, jeg bruker stort sett in-ears out blant annet, og alltid med støydemping slått på, men jeg har blitt lovet ca 15 timer ekstra hvis du slår av støydemping. Når det er sagt, må jeg si at jeg gjerne vil se en ekstern måling av 48dB - jeg har prøvd verifiserte hodetelefoner med betydelig mindre støydemping som jeg tydeligvis fant hadde mye sterkere støydemping, men de var også i en såkalt lukket design, så effekten vil være mye mindre med in-ears.

Spatial Audio støttes også naturlig via Android 13 - noe som kan brukes i både Dolby Atmos-materiale, og i noen tilfeller ting du ser på Disney+, Netflix og Youtube. OnePlus bruker sin egen algoritme, men når du skriver ting som "fungerer bra med.. " eller "enkel tokanals lyd", blir jeg bekymret, fordi det rett og slett ikke er spilt inn informasjon i stereo for å reprodusere lyd, mens videospill og filmer har den muligheten mye bedre siden den bare er laget i flerkanals fra starten.

Det er greit med alle disse Spatial Audio-formatene på både PC og nå mobil, men hvis du til og med er minimalt en audiofil, kan ørene og hjernen din høre at den er kunstig opprettet, og ikke fra fysiske høyttalere, og ørene mine liker det ikke, vel noe av det, uansett hvem som lager det og hvem som setter navnet sitt på det.

I motsetning til den nye OnePlus 11 den er paret med, støttes trådløs lading her. Det er også Fast Pairing som jeg har kommet til å forvente som standard, og muligheten til å koble til flere avsenderenheter samtidig. Det er smart, men bare med ørene kan det være litt mindre fornuftig. Men du sier ikke nei til ekstra funksjoner. Jeg vil imidlertid påpeke at det ser ut til at de aller fleste ekstra funksjoner faktisk ikke er tilgjengelige når du bruker andre telefoner, og jeg er litt overrasket over at det er bundet opp med OnePlus 'eget økosystem, det er den typen ting Apple er beryktet for.

Dette er en annonse:
Oneplus Buds Pro 2

Lyden er det viktigste for OnePlus Buds Pro 2, og her er bonusen, fordi den ikke bare er god, den gir et ekte stereoperspektiv, en bunnsolid tilkobling og viktigst for meg, en god samtalekvalitet. Den passive støydempingen er utmerket, og da er de veldig behagelige å ha på - og det teller mye i min bok. Bassen er litt mer avmålt enn du er vant til, men likevel litt forsterket, og da er den dynamisk i større grad enn du er vant til og dermed mer hardtslående, og om ikke like veldefinert som hardcore audiofil i ørene. Da er de langt mer nøytrale i lyden enn du er vant til, med en ekte mellomtonegjengivelse og en diskant som er tydelig uten å være skingrende. Mellomtonen virker imidlertid fortsatt litt mer tilbaketrukket i lydbildet enn resten. Så ikke hardcore HIFI-entusiastnivå, som du heller ikke kan forvente til den prisen, men fortsatt langt bedre enn de fleste andre trådløse ører der ute.

08 Gamereactor Norge
8 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Oneplus Buds Pro 2

Oneplus Buds Pro 2

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Kim Olsen

Stilig, førsteklasses og med en lyd du vil bli kjent med.Loading next content