Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Oninaki

Oninaki kommer i august

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med tanke på mottakelsen I am Setsuna og Lost Sphear fikk er det litt vrient å si om Tokyo RPG Factory alltid leverer kvalitet, noe som gjør at flere ble usikre da Square Enix avduket Oninaki i februar. Heldigvis trenger vi ikke å vente mye lenger før vi får se om dette er en retur tilbake til topp.

Den nyeste traileren spillet kan nemlig avsløre at Oninaki vil lanseres den 22. august, så da rekker vi forhåpentligvis å få litt tid med det før høstens virkelige storspill sprenger seg inn på markedet.

HQ
Oninaki

Relaterte tekster

0
OninakiScore

Oninaki

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Tokyo RPG Factory er klare med sitt tredje spill på tre år, men selv med skaperen av Chrono Trigger som en av produsentene blir dette en gjentakende og kjedelig affære.

0
Oninaki kommer i august

Oninaki kommer i august

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med tanke på mottakelsen I am Setsuna og Lost Sphear fikk er det litt vrient å si om Tokyo RPG Factory alltid leverer kvalitet, noe som gjør at flere ble usikre da Square...Loading next content