Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Onrush

Onrush-modusene vist frem i hektisk trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå har det gått en uke siden Onrush hadde en åpen beta som lot oss teste ut noe av det Codemasters' lovende spill vil by på når det slippes den 5. juni. Det var uansett bare en liten del av hele spillet. I april fikk vi en trailer som viste frem de ulike egenskapene til hvert enkelt kjøretøy, og nå er det tid for å se hva de ulike modusene handler om.

Dagens trailer tar nemlig for seg de fire modusene som blir tilgjengelige i Onrush på lanseringsdagen. Disse er fire Overdrive, Switch, Countdown og Lockdown. Alle legger de mye fokus på ekstremt fart og å bytte lakk med konkurrentene, så det er ikke tvil om at dette er noe de mer fartsglade av dere der ute bør merke seg.

HQ
Onrush

Relaterte tekster

1
OnrushScore

Onrush

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har spilt mange bilspill de siste årene, men å spille ett uten en mållinje å kjøre over ble en ny erfaring for den fartsglade trønderen vår.Loading next content