Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bloodstained: Ritual of the Night

Oppfølger til Bloodstained Ritual of the Night er visst under utvikling

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den åndelige oppfølgeren til Castlevania-serien, Bloodstained: Ritual of the Night, kom etter en vellykket Kickstarter tilbake i 2019.

Spillet har også gått hen og blitt en salgssuksess, og nå ser det ut til at vi snart igjen kan dra på vampyrjakt i det gotiske universet.

Twitter-brukeren Nibel har sett igjennom en presentasjon fra det italienske selskapet Digital Bros. (505 Games), som utgir serien, og her står det at en "second version [is] in development."

Kreativ ansvarlig for Bloodstained: Ritual of the Night er Koji Igarashi, som i mange år jobbet på Castlevania-serien, og det forventes at han også vil stå bak oppfølgeren.

Bloodstained: Ritual of the Night

Relaterte tekster

0
Bloodstained: Ritual of the NightScore

Bloodstained: Ritual of the Night

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Den åndelige oppfølgeren til de klassiske Castlevania-spillene er endelig lansert. Kan Igarashis Kickstarter-spill heve seg over mengden av nyere metroidvania-spill?Loading next content