Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Oppsummering av helgens Worlds-turnering

Seks fikk bli, seks måtte dra.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gruppespillet i League of Legends sin World Championships-turnering ble avsluttet i helgen, noe som betydde at halvparten av de tolv lagene måtte dra hjem. Man kan vel trygt si at det ble hard konkurranse om å gå videre.

På fredag var det gruppe C som gjorde unna sine kamper. Royal Never Give Up har gjort det meget bra tidligere i år, men i helgen kom det første tapet da de møtte G2. Det europeiske laget klarte uansett ikke fortsette den suksessen, for de tapte deretter den meget viktige kampen mot Samsung Galaxy om videre spill. Dermed måtte også de slå følge med 1907 Fenerbahçe på vei ut av arenaen.

TSM har ikke gjort det så bra de siste Worlds-turneringene, så mange var spente på å se om de rettet opp inntrykket da gruppe D ble avgjort på lørdag. Det startet ikke så bra med tap mot Team WE, men de fikk troen tilbake etter seieren over Misfits kampen etter. Uheldigvis var dette bare et unntak, for deretter kom to nye tap. Dermed gikk de ut med 3-4 i loggen. Flash Wolves Team WE og Misfits måtte også si farvel.

Søndag var det gruppe E sin tur, og som forventet hadde ikke de regjerende mesterene i SK Telecom T1 problemer med å gå videre. Det kom uansett ganske overraskende på at de tapte mot ahq e-Sports Club i dagens første kamp. Dette fikk dem tydeligvis til å våkne, for deretter kom seierene på rekke og rad. Cloud9 åpnet heller ikke så bra med sine to tap, men klarte seg akkurat med 3-3 etter å ha slått ahq. Sistnevnte og Edward Gaming måtte derfor dra hjem.

Nå er det altså snart tid for utslagningskampene, og det er litt av noen oppgjør som venter. Den 19. oktober møtes Longzhu Gaming og Samsung Galaxy, mens SK Telecom T1 skal kjempe med nebb og kør mot Misfits dagen etter. 21. oktober får Royal Never Give Up det meget tøft mot Fnatic, og 22. oktober forventes det en jevn kamp mellom Team WE og Cloud9.

League of Legends
Photo: Riot Games

Relaterte teksterLoading next content