Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Outer Wilds

Outer Wilds holder såvidt ord med lansering neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den interessante blandingen av No Man's Sky og Minit har vært på mange sin radar i flerfoldige år allerede, og etter både utviklerskifter og utsettelser er Outer Wilds endelig klart for lansering.

Noen av dere fryktet kanskje en ny utsettelse siden Mobius Digital sa at spillet ville lanseres i mai en gang. Heldigvis har vi fått en ny trailer som avslører at Outer Wilds klarer å holde ord ved å slippes den 30. mai. Dermed trenger vi ikke å vente lenge før vi får vite om disse mysteriene forblir interessante etter utallige tjueminutters sykluser.

HQ
Outer Wilds

Relaterte tekster

3
Outer WildsScore

Outer Wilds

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Greiner Ådnesen

Planetene står på linje, havet koker og himmelen regner blod. Det kan bare bety én ting. Kristian har funnet et spill han faktisk liker.

4
Mer Outer Wilds er visst på vei

Mer Outer Wilds er visst på vei

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mobius Digital opplevd fortjent nok meget stor suksess da de slapp Outer Wilds for to år siden. Det knallgode spillet vant mange "Årets Spill"-priser og solgte ikke verst...Loading next content