Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fuser

Over og ut for DJ-spillet Fuser

Harmonix trekker ut pluggen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De en gang så respekterte utviklerne hos Harmonix revolusjonerte spillverdenen med plastgitarer og Guitar Hero på midten av 00-tallet, og fortsatte deretter med å evolusjonere med enda flere plastinstrumenter og Rockband, men hva skjedde så? Spillere over hele verden ble etter hvert lei og la plastinstrumentene sine på hylla, mens Harmonix kjempet febrilsk for å holde konseptet levende.

Det siste forsøke på dette var Fuser fra 2020 hvor du spilte som en virtuell DJ. Men på grunn av lite salg og dyre rettigheter legges det ned. Den 19. desember trekkes pluggen ut for Fuser en gang for alle. Dette innebærer at både spillet og dets DLC vil forsvinne helt fra alle nettbutikker. Har du allerede, eller har tenkt til å kjøpe spillet før den tid, vil du imidlertid fortsatt ha tilgang etter den 19. - men uten nettfunksjonalitet.

Fuser

Relaterte teksterLoading next content