Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tekken 7

Over sju millioner har spilt Tekken 7

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er nå rundt seks måneder siden Tekken 7 sist rapportere om deres milepæl - over seks millioner solgte eksemplarer - og allerede nå har Katsuhiro Harade, regissør og produsent for Tekken-serien, avslørt at over sju millioner nå har spilt spillet. Dette kom frem da Harada svarte en fan på Twitter, som du kan se på bildet nedenfor.

For øyeblikket er Tekken 7 i full sving med sin fjerde sesong, og det er flere nye karakterer på vei - balant annet karatemesteren Lidia Sobieska, som utover å kjempe mot fiender i Tekken 7-turneringen også er den polske statsministeren. Dessuten er nye kamplokasjoner også en del av sesong 4.

Det later til at Tekken 7 har fått vind i seilene igjen, og forhåpentligvis klarer de å holde på dette momentumet en stund fremover.

Tekken 7
Tekken 7

Relaterte tekster

6
Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Det er igjen klart for å gi juling i regi av Bandai Namco. Vi har funnet frem nevene av jern og satt karakter på den syvende Tekken-turneringen...Loading next content