Norsk
Gamereactor
nyheter
Overcooked 2

Overcooked 2 gir oss ny modus, nye kjøkken og mer gratis

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ghost Town Games ertet oss i forrige uke med at noe spesielt snart ville skje i Overcooked 2, og i dag vet vi hva de snakket om.

Nå kan du nemlig laste ned en ny oppdatering som bringer en ny modus, nye kjøkken, flere oppskrifter, en rekke kokker og mer. Nærmere bestemt får vi sju nye kjøkken inspirert av at Kina feiret starten på grisens år i går, noe som blant annet betyr drager og fyrverkeri. Her får vi også prøve å lage en frukttallerken og såkalt Hot Pot. Dette kan vi blant annet gjøre med de nye gris- og drage-kokkene.

Om du virkelig ønsker å teste ferdighetene og utholdenheten din kan du prøve den nye Survival-modusen. Her handler det ikke om poeng, men du vil i stedet belønnes med ekstra sekunder på klokken som stadig teller nedover. Dermed handler det bare om å overleve så lenge som mulig.

Helt til slutt har oppdateringen gjort slik at det nå finnes et "Replay"-alternativ på resultatskjermen. Slik kan du prøve kjøkkenet du akkurat gjorde på nytt uten å gå tilbake til menyene.

Du kan se litt av alt dette i traileren under.

HQ
Overcooked 2
Overcooked 2
Overcooked 2

Relaterte tekster

Overcooked 2 er gratis på PC

Overcooked 2 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

En ny torsdag betyr at nye spill har blitt gratis på Epic Games Store, og som annonsert er det altså Overcooked 2 og Hell Is Other Demons som vil være gratis frem til...Loading next content