Norsk
Gamereactor
nyheter
Overcooked 2

Overcooked 2-skaperne snakker om forbedringe fra originalen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overcooked har fått mye skryt siden spillet ble lansert for snart to år siden, så vi tvilte egentlig aldri på at Ghost Town Games ville prøve seg på en oppfølger. Det tok sannelig ikke lang tid før vi fikk bekreftelsen heller, for utviklerne kunne avduke Overcooked 2 på E3-messen. Da måtte vi selvsagt bare snakk om de ulike forbedringene de har gjort, og de nye mekanikkene vi får ha det moro med. Phil Duncan og Oli De-Vine fikk nok å si for å si det slik.

"En av de største mekaniske endringene er at vi har lagt til kasting. Dette lar dere kaste rå ingredienser til hverandre, rett i gryten eller over hindere.(...) Vi har travellators, vi har portaler, vi har bevegelige platformer som du faktisk kan kontrollere gjennom seksjoner av banene, branner som skaper barrierer - det er bare så mange mekanikker vi har lagt til."

Noe som vil gjøre dette ekstra interessant er at vi nå også kan spille online sammen med andre, så Overcooked 2 vil også ha et flunkende nytt emote-system som gjør det lettere å kommunisere for dem som ikke har eller ønsker å bruke et headset. Når vi i tillegg får nye figurer med sprø historier, en rekke nye ingredienser og oppskrifter, samt noen småting utviklerne ikke ønsker å snakke om enda, så er det tydelig at dette er verdt å få med seg for folk som likte original. Kanskje er det nok til å gjøre de av dere som ikke likte spillet like godt til å gi oppfølgeren en sjanse også.

HQ
Overcooked 2

Relaterte tekster

Overcooked 2 er gratis på PC

Overcooked 2 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

En ny torsdag betyr at nye spill har blitt gratis på Epic Games Store, og som annonsert er det altså Overcooked 2 og Hell Is Other Demons som vil være gratis frem til...Loading next content