Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch Contenders vil ikke bruke Mercy-endringene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige måned kunne Blizzard avsløre at de endret Ultimaten og en rekke andre ting med Mercy i Overwatch, noe som selvsagt betydde litt hodebry for esportsutøvere som nå måtte lære seg styrkene og svakhetene med dette så raskt som mulig. Nå viser det seg at dette ikke var nødvendig.

Blizzard kan nemlig avsløre den sluttspillene i Overwatch Contenders-turneringen ikke vil bruke den nyeste oppdateringen (1.15), men i stedet bruke den før det (1.14). Dette betyr blant annet at Mercy fortsatt kan brukes til å gjenopplive mange figurer på én gang.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content