Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Overwatch-sjefen mener Blizzard overreagerer i Hong Kong-saken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzard reddet seg nok fra å få enda flere protester og sterke ytringer under BlizzCon da de bestemte seg for å minske straffen til Chung "Blitzchung" Ng Wai etter at han uttrykket sin støtte til protestene i Hong Kong. Endringen var uansett langt fra nok til å blidgjøre alle, og etter hvert hørte vi stadig mer snakk om at flere Blizzard-ansatte sa opp i protest. Som forventet holdt dog de aller fleste av sjefene i selskapet kjeft, men nå har Jeff Kaplan luftet seg.

I et intervju med The Washington Post sier Overwatch-sjefen at han synes den originale straffen var latterlig streng. Faktisk er han fortsatt ikke fornøyd etter reduksjonen. Kaplan vil at de skal være enda mildere, kanskje til og med oppheve straffen helt. Begrunnelsen er enkel nok:

"I'm obviously a huge supporter of free speech. It's something that's very important to me. It got to me personally. I think the punishment was too harsh and I was greatly relieved when they gave his money back. I think that was extremely important."

Dette er uansett ikke noe han sier på vegne av hele Overwatch-gjengen, for han bekrefter at meningene er meget delte blant dem. Uansett er det godt å se at ikke alle ledere i Blizzard er redde for å uttrykke sin misnøye med avgjørelsen.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Relaterte teksterLoading next content