Norsk
Gamereactor
nyheter
Oxenfree II: Lost Signals

Oxenfree II: Lost Signals slippes i juli

Etter en lang utvikling og litt forsinkelse har den etterlengtede oppfølgeren fra Night School Studios og Netflix en dato i sommerplanen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste delen av Nintendos Indie World-sending handlet om oppfølgere. Ikke før var den offisielle teasertraileren for Blasphemous 2 ferdig da Netflix hadde en hyggelig overraskelse for oss alle: den etterlengtede kunngjøringen av utgivelsesdatoen for Oxenfree II: Lost Signals.

Oppfølgeren til Night School Studios' første spill har vært innhyllet i mystikk, med mye feilinformasjon og kryssbeslutninger som endret fremtidsplanene flere ganger. Beviset på dette er at vi fikk en presentasjon av spillet allerede i 2021, men så ble det utsatt til 2023 Heldigvis avslører den nye traileren at Oxenfree II: Lost Signals lanseres den 12. juli. Traileren gir også glimt av den nye visuelle stilen vi skal få oppleve Jacob og Riley sitt eventyr på Edwards Island.

HQ

Relaterte tekster

0
Oxenfree II: Lost SignalsScore

Oxenfree II: Lost Signals

ANMELDELSE. Skrevet av Conny Andersson

Sju år etter de mystiske hendelsene i Oxenfree kommer oppfølgeren. Conny har nok en gang opplevd parallelle verdener og skremmende hendelser ...



Loading next content