Norsk
Gamereactor
nyheter
Palworld

Palworld passerer åtte millioner solgte eksemplarer

Sjekk innom igjen i morgen for å se om det er solgt en million eksemplarer til.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Helt siden premieren forrige fredag har det vært en tradisjon å melde hver dag at Palworld har solgt en ny million eksemplarer, og denne fine torsdagen er intet unntak. Nok en gang kunngjør Pocketpair via den offisielle Palworld -kontoen på X at en ny milepæl er nådd, og at spillet nå har solgt over åtte millioner eksemplarer på mindre enn seks dager.

De minner også om at det fortsatt er 10% rabatt på spillet på Steam, et lanseringstilbud som har eksistert siden premieren, men som avsluttes senere i kveld. Hvis du vil spille dette monstereventyret og samtidig spare penger - slå til nå.

I går annonserte Pocketpair fremtidsplanene sine i et såkalt roadmap, der de forklarer hvilke investeringer vi kan forvente oss i fremtiden i form av feilrettinger, kommende oppdateringer og nytt innhold. Sjekk ut bildet nedenfor for en oversikt over hva som er på gang.

Palworld

Relaterte tekster

0
Palworld (Early Access)Score

Palworld (Early Access)

ANMELDELSE. Skrevet av Conny Andersson

I en stor og vidstrakt verden har Conny begitt seg ut for å samle ressurser, bygge en base og fremfor alt: prøve å fange dem alle.Loading next content