Horizon: Zero Dawn blir fjernet fra PS Plus Extra og Premium

Det er sannsynligvis en god forklaring på hvorfor Sony fjerner sine egne spill, og det kan være på grunn av den ryktede nyinnspillingen.
Tekst: Jonas Mäki
Publisert 2024-05-02

For to år siden dukket det opp rykter om at Sony jobbet med en nyinnspilling av Horizon: Zero Dawn, noe mange syntes hørtes litt merkelig ut med tanke på at spillet bare var fem år gammelt på den tiden (og følgelig syv år gammelt i dag), noe som er ekstremt kort tid i remakesammenheng.

Siden den gang har Sony imidlertid vist at de ikke har noe imot å gi ut oppdaterte versjoner av sine nyere spill, og så sent som tidligere i år ga de ut en remaster av det fire år gamle The Last of Us: Part II. Og nå har Reddit-brukere med ørneøyne lagt merke til at Sony har bestemt seg for å fjerne Horizon: Zero Dawn fra både PS Plus Extra og Premium 21. mai - til tross for at det er et førstepartsspill.

Det har i sin tur ført til mange spekulasjoner på sosiale medier om at Sony ikke ønsker å gi bort et spill "gratis" fordi det nevnte Horizon: Zero Dawn Remake faktisk er ekte og skal kunngjøres på Sony-arrangementet denne måneden som det har gått mange rykter om at skal skje.

Om det faktisk er tilfelle gjenstår å se, men hvis du er PS Plus Extra- eller Premium-abonnent må du sørge for å spille Horizon: Zero Dawn innen 21. mai, for etter det må du enten kjøpe det til full pris eller vente på den potensielle nyinnspillingen.

Les mer og se skjermbilder på Gamereactor.no

Tilbake