Rapport: Take-Two Interactive legger ned Kerbal Space Program 2- og OlliOlli-utviklere

Både Intercept Games og Roll7 skal legges ned og står overfor permitteringer.
Tekst: Ben Lyons
Publisert 2024-05-02

Det var en fase på noen uker hvor trenden med oppsigelser så ut til å være over. Så kom denne uken og KeokeN Interactive permitterte sine ansatte, og Firesprite sa også opp utviklere, og nå har Take-Two Interactive bestemt seg for å også legge ned Kerbal Space Program 2 -utvikleren Intercept Games og OlliOlli- og Rollerdrome-skaperen Roll7.

Dette ble nevnt i en rapport fra Bloomberg, der nedleggelsene av studioene angivelig er en del av utgiverens forsøk på å redusere den globale arbeidsstyrken med rundt 5%.

For Intercept Games skal rundt 70 ansatte visstnok nå være uten jobb, men fremtiden til Kerbal ser ut til å være trygg ettersom Private Division har fått i oppgave å ta over serien.

Når det gjelder Roll7 ser informasjonen ut til å være litt sparsommere, men dette kommer etter at Take-Two kjøpte indieutvikleren tilbake i 2021 og innlemmet den i det samme merket som nå har kontroll over Kerbal: Private Division.

Det har ennå ikke kommet noen kommentar fra Take-Two til denne rapporten, men som Worker Adjustment and Retraining Notification bekrefter (i henhold til Game Developer), skjer det definitivt.

Les mer og se skjermbilder på Gamereactor.no

Tilbake