Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Party Animals

Party Animals ser ut til å være nær lansering

Spillet har fått aldersgrense i USA.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kommende festspillet Party Animals ble utsatt tilbake i desember, og utviklerne sa at vi skulle se frem til det i 2023 i stedet. Siden den gang har vi ikke hørt noe om det, og teknisk sett har vi fortsatt ikke det - men det er fortsatt et klart tegn på at utgivelsen sannsynligvis ikke er så langt unna.

Det amerikanske aldersvurderingsbyrået ESRB har nå vurdert spillet, som fikk en tenåringsvurdering på grunn av "Cartoon Violence, Crude Humor, Suggestive Themes". Aldersklassifiseringer gjøres vanligvis ganske nær lanseringen, så forhåpentligvis får vi en utgivelsesdato snart nok.

Party Animals har fått mye oppmerksomhet når det har blitt vist, da det ser veldig gøy ut med mange minispill og konkurranser der opptil fire personer (lokalt og online) kan konkurrere.

Party Animals vil bli utgitt for PC og Xbox. Sjekk ut den nyeste traileren nedenfor.

HQ
Party Animals
Party AnimalsParty Animals

Relaterte teksterLoading next content