Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Persona 5: The Phantom X

Persona 5 får en ny mobil spin-off kalt The Phantom X

En ny gruppe Phantom Thieves of Hearts vil begynne å endre skjebner fra 29. mars på iOS og Android, selv om den bare vil være tilgjengelig i Kina foreløpig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Atlus har vært ansvarlig for å gi oss noen av de beste JRPG-ene i historien gjennom Persona-serien. Med mesterverk som er Persona 5: Royal og nyutgivelsen av denne og de to foregående spillene (Persona 3 Portable og Persona 4: Golden), er serien mer blomstrende i Vesten enn noensinne. Men i Asia får de en ny dose, med en ny formel og fra et nytt studio.

HQ

Det kinesiske mobilspillselskapet Black Wings Game Studio legger siste hånd på en Persona 5 spin-off kalt Persona 5: The Phantom X, eller P5X.

Ikke mange detaljer om spillet har blitt utgitt så langt, da beta-lanseringen som starter 29. mars er begrenset til det kinesiske markedet for tiden, men traileren nedenfor viser et nytt rollegalleri av originale karakterer og en historie som finner sted i dagens Tokyo. Naturligvis er Igor og Velvet Room til stede, så dette kan være oppvåkningen av en ny gruppe Phantom Thieves (merk detaljene i jenteantrekket, inspirert av Chies fra Persona 4). Det er ukjent om denne tittelen kommer til markeder utenfor Asia, men vi håper inderlig at den gjør det, for å gjøre ventetiden på Persona 6 litt mer utholdelig.

Sjekk ut Persona 5: Phantom X-traileren og noen skjermbilder nedenfor.

Persona 5: The Phantom XPersona 5: The Phantom XPersona 5: The Phantom X

Relaterte teksterLoading next content