Norsk
Gamereactor
nyheter
Persona 5

Persona 5 Royal får ikke gratis oppgradering til PlayStation 5

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Persona 5 Royal slippes til PC, Switch og Xbox i høst, og markerer slutten på seriens tiår med eksklusivitet for PlayStation-konsoller (med unntak av spin-offs som Persona 4: Arena og Persona 5 Strikers).

Heldigvis har PlayStation-fans også noe å se frem til ettersom Persona 5 Royal også lanseres på PlayStation 5 i forbindelse med de nye utgivelsene. Men hvis du allerede eier spillet til PlayStation 4, kan du dessverre ikke regne med å få den oppgraderte versjonen gratis eller engang til en rabattert pris. Dette melder Atlus i en FAQ om spillets kommende versjoner.

Det har blitt ganske vanlig med gratis (eller sterkt rabatterte) oppgraderinger fra forrige konsollgenerasjon til den nåværende, men det er ikke tilfelle her. For å se positivt på det, er Persona 5 Royal imidlertid kompatibelt med PlayStation 5 hvis du har den gamle versjonen.

Persona 5

Takk, GamingBolt

Relaterte tekster

Persona 5Score

Persona 5

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Baad Mai

Persona 5 tør å fortelle en historie med temaer de fleste andre unngår, og er samtidig et av de mest stilsikre spillene jeg har vært borti...Loading next content