Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Persona 5

Persona-serien har nådd 10 millioner solgte eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke alle japanske rollespillserier som klarer å få et globalt publikum, og derigjennom selge millioner av eksemplarer verden over. Final Fantasy og Dragon Quest er naturligvis de første eksemplene på en sånn suksess, men de har nylig fått selskap av Persona-serien, som spesielt igjennom Persona 5 har brutt ut som en vaskeekte global hit.

Det betyr tilsynelatende at flere har investert i seriens tidligere kapitler, og dermed har serien som helhet nådd en ny milepæl. Sega har nemlig bekreftet overfor Persona Central at serien har nådd 10 millioner solgte eksemplarer.

Sega beskriver Persona 5 som en "signifikant faktor" i suksessen, men også andre spill som Persona Q2: New Cinema Labyrinth har gjort folk mer bevisste på serien. Dette vil nok fortsette med Persona 5: The Royal, som lanseres i japan til høsten, og til våren her til lands.

Persona 5

Relaterte tekster

Persona 5Score

Persona 5

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Baad Mai

Persona 5 tør å fortelle en historie med temaer de fleste andre unngår, og er samtidig et av de mest stilsikre spillene jeg har vært borti...Loading next content