Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Persona 5

Persona-serien har solgt 13,1 millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi vet allerede at Persona 5 og Persona 5 Royal har vært store suksesser verden over, men de er bare de seneste skuddene på stammen i en serie som sakte, men sikkert har blitt mer og mer populær, også i Vesten, som Yakuza.

Dette har resultert i noen ganske imponerende salgstall, som virkelig ble hjulpet på vei av den suksessfulle lanseringen av Persona 4: Golden til PC. SEGA hadde nylig et investormøte, og her kunne de avsløre at serien har passert 13,1 millioner solgte eksemplarer, som må sies å være ganske imponerende.

Det vites ikke hva som kommer i hovedserien etter Royal, men vi krysser i hvert fall fingrene for at vi får musou-spillet Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers her i Vesten også etter hvert.

Persona 5

Relaterte tekster

Persona 5Score

Persona 5

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Baad Mai

Persona 5 tør å fortelle en historie med temaer de fleste andre unngår, og er samtidig et av de mest stilsikre spillene jeg har vært borti...Loading next content