Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
PGA Tour 2K23

PGA Tour 2K23 og The Witcher 3 er gratis å spille i helgen

Microsofts Free Play Days-program har fire virkelig interessante spill du kan prøve på Xbox.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er du sikkert godt kjent med Microsoft-programmet Free Play Days, som i utgangspunktet er et utvalg av spill som du kan laste ned og spille så mye du vil hver helg for abonnenter på Xbox Live Gold (som for øvrig erstattes med Game Pass Core i september) og Game Pass Ultimate. Nå er ukens gratistitler presentert, og det er et veldig fint utvalg på fire spill.

Fra og med nå og frem til mandag morgen kl. 8:00 BST / 9:00 CEST kan du fritt glede deg over PGA Tour 2K23, The Witcher 3: Wild Hunt (for å gjøre dette enda bedre er det Complete Edition), Meet Your Maker og TramSim: Console Edition. Hvis du ønsker å beholde noen av dem, er de alle i salg i denne perioden, og du vil også kunne beholde lagringsfilen din.

Vil du prøve noen av disse spillene?

PGA Tour 2K23

Relaterte tekster

0
PGA Tour 2K23Score

PGA Tour 2K23

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Birdier, eagler og bogeyer haglet da Daniel tok for seg det nyeste golfspillet fra 2K og HB Studios.

0
Fremtiden for PGA Tour 2K23

Fremtiden for PGA Tour 2K23

NYHET. Skrevet av Daniel Andersen

Hva skjer med PGA Tour 2K-serien nå som de har fått konkurranse? Daniel tok en prat med utvikler HB Studios for å finne ut av dette og mer.

0
Sniktitt: PGA Tour 2K23

Sniktitt: PGA Tour 2K23

FORSPILL. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har svingt golfkølla på både bane og i skogen da vi fikk en sniktitt på det nye golfspillet fra 2K og HB Studios.Loading next content