Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Phil Spencer til Sony: "Fin start på "the show"-sesongen"

"Jeg vet at det ligger mye arbeid bak disse utstillingene, og det er gøy å se hva som kommer."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sent i går hadde Sony endelig sitt første store Showcase på to år der de avslørte mange kommende prosjekter som vil lanseres på PlayStation og i noen tilfeller andre formater. Dette var det første store videospillarrangementet i perioden der E3 pleide å finne sted, og det er mange flere som følger - deriblant Summer Games Fest 8. juni og Xbox Games Showcase 2023 11. juni.

En person som ser ut til å sette pris på innsatsen Sony la ned i sendingen er Xbox-sjefen Phil Spencer som twitret til PlayStation Studios-sjefen Hermen Hulst og skrev:

"Gratulerer til deg og teamene med Showcasen. Jeg vet at det ligger massevis av arbeid bak disse showene, og det er gøy å få se hva som kommer. Fin start på "the show"-sesongen."

Selv om vi alltid setter pris på at lederne setter gode eksempler for spillmiljøet er vi også nysgjerrige: Hva syntes du om PlayStation-showet?

Phil Spencer til Sony: "Fin start på "the show"-sesongen"


Loading next content