Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Phil Spencer vet at Xbox ikke ga ut nok spill i 2022

– Og i bunn og grunn er det opp til meg. Jeg er leder for virksomheten."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om det var mye potensial for Xbox i 2022, betydde en hel rekke forsinkelser at selskapets portefølje av titler endte opp med å bli utrolig knapp og tynn, med årets største tittel uten tvil Obsidians Pentiment.

Unødvendig å si, i et nylig intervju med IGN ble denne mangelen på lanseringer tatt opp, med Spencer som adresserte situasjonen på hodet.

"Vår forpliktelse til fansen vår er at vi må ha en jevn utgivelse av flotte spill som folk kan spille på plattformen vår, og vi gjorde ikke nok av det i 2022, det er ingen tvil," uttalte Xbox-sjefen før han avsluttet med: "Og i utgangspunktet er det på meg. Jeg er leder for virksomheten."

Spencer berørte kort 2023 og hvordan han er "spent" på hva Xbox har i vente for 2023 nå som det kommer over alle problemene som Covid og arbeid fra forårsaket på et produksjonssynspunkt.

Phil Spencer vet at Xbox ikke ga ut nok spill i 2022


Loading next content