Norsk
Gamereactor
nyheter

Phil Spencer: Vi har ingen planer om å lansere Game Pass på PlayStation og Nintendo

I stedet fokuserer Microsoft på å sørge for at folk skal ha en god følelse når de kjøper en Xbox.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har lenge versert rykter om at Microsoft hadde planer om å lansere Game Pass til flere plattformer, og da først og fremst til PlayStation og Nintendo. Hvis du har håpet på dette, kan du slutte å drømme nå, for det ser ikke ut til at det kommer til å skje i nærmeste fremtid, om noen gang. I et intervju med Windows Central sa Phil Spencer at det ikke finnes noen planer om å lansere Game Pass på noen av plattformene for øyeblikket.

Han sa til mediet: "Jeg vil begynne med å si at vi ikke har noen planer om å bringe Game Pass til PlayStation eller Nintendo. Det ligger ikke i planene våre. Men jeg tror du er inne på det riktige poenget om "hva det betyr å eie en Xbox". Det jeg ønsker å fokusere på, er hvordan vi kan fortsette å innovere for folk som har forpliktet seg til maskinvareplattformen vår. Og hvordan kan vi fortsette å sørge for at de er fornøyde med investeringen i det vi har bygget opp?".

Man skal selvfølgelig aldri si aldri, men det ser ikke ut til at Game Pass har en særlig lys fremtid på andre plattformer for øyeblikket.

Vil du se Game Pass på PlayStation og Nintendo?

Phil Spencer: Vi har ingen planer om å lansere Game Pass på PlayStation og Nintendo


Loading next content