Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Pikachu var i utgangspunktet et ekorn

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo og mange av samarbeidspartnerne deres er kjente for å ha noen figurer som er godt kjent blant folk, men av og til kommer det ny informasjon som virkelig kan endre folk sine assosiasjoner til disse. Vi har sett Mario veksle mellom å være rørlegger eller ei, kjønnet til Yoshi variere, om soppdelen av Toad er en del av hodet eller en hatt, og mye mer. Nå er det verdens mest kjente Pokémon som kanskje overrasker mange.

For selv om det har vært litt småprat rundt det før er det først nå vi får bekreftet at Pikachu sitt design er basert på ekorn, og ikke mus. Dette kommer fram i et intervju Yomiuri hadde med Atsuko Nishida, en tidligere figurdesigner og grafikkartist hos Game Freak. Nishida sier nemlig at hun baserte Pokémon Red- og Pokémon Green-utgaven av det gule sjarmtrollet på ekorn.

"På den tiden var jeg virkelig interessert i ekorn, så jeg ville gi figuren oppblåste kinn. Ekorn har også søte haler, så jeg ga figuren en hale også. Samtidig ville jeg at den skulle ha elektriske egenskaper, så jeg gjorde halen lynformet."

Inspirasjonskilden fikk likevel altså ikke noe å si etter hvert, for utviklerne bestemte seg for å gi skapningen navnet Pikachu,, samtidig som at Game Freak-grunnleggeren ville klassifisere den elektriske krabaten som en mus. Hva han hadde imot ekorn vet vi ikke, men det har jo kommet noen veldig ekornlignende skapninger siden den gang, så det virker som om han har endret mening nå.

Hva er den merkeligste Pokémon-triviaen du har hørt om?

Pikachu var i utgangspunktet et ekorn


Loading next content