Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pixel Noir

Pixel Noir debuterer på Steam Early Access

SWDTech Games kunngjorde at rollespillet Pixel Noir slippes som en Early Access-tittel på Steam denne våren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

SWDTech sitt kommende rollespill Pixel Noir debuterer som et Early Access-spill på Steam i den første uka i april. Early Access-utgaven kommer til å ha omtrent halvparten av inneholdet til det ferdige spillet, og kun de fire første kapitlene blir spillbare. Det ferdig spillet kommer til å ha nye områder, flere illustrasjoner og resten av historien.

Early Access-spillere får også tilgang til det Hiroki Kikuta-komponerte lydsporet og Early Bird-tier Kickstarter-støttere får en gratis Early Access Steam-key til spillet, mens $1-støttere får 7% rabatt på prisen.

HQ
Pixel Noir

Relaterte tekster

1
Utvikleren om Pixel Noir

Utvikleren om Pixel Noir

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Pixel Noir ble finansiert via Kickstarter, og nå begynner det å se lyst ut for en lansering i begynnelsen av 2018. Gamereactors Bengt møtte programmerer Leo Riveron for å...Loading next content