Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Astral Chain

PlatinumGames håper å lage trilogi av Astral Chain

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med spill som Bayonetta, Vanquish, Metal Gear Rising: Revengeance og Nier: Automata på porteføljen har PlatinumGames blitt beryktet for fremragende kampsystemer som oser av både stil og intensitet. Til tross for dette har de faktisk ikke vært særlig ivrige på å lage oppfølgere gjennom årene, men nå skal de i alle fall forsøke.

I et intervju med IGN sier nemlig Astral Chain-sjefen Takahisa Taura, som fra før er kjent som hovedmannen bak Nier: Automata, at de ikke har noen planer om å slippe utvidelser til den kommende Switch-eksklusiven, men at de allerede har planene klare for to oppfølgere. Store deler av historiene og gameplayforbedringer skal allerede være på papiret, så nå skal det visstnok bare avhenge av at Astral Chain selger godt nok til å rettferdiggjøre at planene blir virkelighet. Spillet virker jo relativt lovende, så man kan jo håpe at Taura-san vil glede oss med både mer Nier og Astral Chain de kommende årene.

HQ
Astral Chain

Relaterte tekster

8
Astral ChainScore

Astral Chain

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

Har du noen gang ønsket å være animepoliti? Michael mener det er bare ett riktig svar etter å ha prøvd det nyeste spillet fra PlatinumGames.Loading next content